Mëzez, Kashar Tiranë Albania

logo

Tel :

+355 44 504 755

07:30 - 19:00

E Henë - E Premte

logo

Tel :

+355 44 504 755

Email :

info@shkollaylber.edu.al

07:30 - 19:00

E Henë - E Premte

Mesazh
Mikpritës
nga Drejtori

Ju ftoj dhe ju mirëpres në Shkollën “Ylber”, faleminderit që vizituat Website-in tonë. Ne, stafi i shkollës, përpiqemi të bashkohemi me prindërit në edukimin e fëmijëve duke i bërë ata të ndjekin ëndrrat, me mendjet e tyre, me talentet e tyre, me besimin e tyre.

Lexo më shumë

Edukim Cilësor

Shkollat e Shoqërisë së Zonjës Mari janë në një proces të vazhdueshëm hapjeje dhe rinovimi. Shoqëria është një institucion në zhillim të vazhdueshëm. Formimi i vazhdueshëm i edukatorëve është garanci për cilësinë edukative.

Edukim që shkon përtej klasave

Abmbienti shoqëror ku fëmijët edukohen ju ofron hapësira të tjera edukative, të cilat favorizojnë edukimin integral dhe përjetimin e interkulturalitetit.

Edukim që ofrohet si shërbim

Nëpërmjet edukatorëve që janë dëshmitarë, me fjalën e jetën e tyre me vlera dhe parime, me të cilat duan të edukojnë.

MOMENTE NGA SHKOLLA

Qëllimi ynë është të ndihmojmë studentët të forcojnë marrëdhënien e tyre me Krishtin dhe të ndërtojnë një themel të karakterit moral

"Edukimi i së Nesërmes, i Rrënjosur në Tradita ju fton"

Misioni ynë është të sigurojmë një mjedis të sigurt dhe të lumtur për fëmijën tuaj, ku ata mund të jenë vetvetja dhe të zhvillohen duke marrë një edukim dhe arsim të duhur për të arritur se më lart

AKTIVITETE NGA SHKOLLA

Na Kontaktoni

Nëse dëshironi të merni informacion shtesë apo të na dërgoni nje mesazh dhe të lini një takim, mos hezitoni. Jeni të mirëpritur !

VENDODHJA

Rruga Pavarsia, Mëzez, Kashar, Tiranë Albania

ADRESA E-MAIL

info@shkollaylber.edu.al

NUMËR TELEFONI

+355 44 504 755

Lini një Takim

Plotësoni të gjitha fuasht!