Mëzez, Kashar Tiranë Albania

logo

Tel :

+355 44 504 755

07:30 - 19:00

E Henë - E Premte

logo

Tel :

+355 44 504 755

Email :

info@shkollaylber.edu.al

07:30 - 19:00

E Henë - E Premte

Kontakt

Na Kontaktoni

Nëse dëshironi të merni informacion shtesë apo të na dërgoni nje mesazh dhe të lini një takim, mos hezitoni. Jeni të mirëpritur !

VENDODHJA

Rruga Pavarsia, Mëzez, Kashar, Tiranë Albania

ADRESA E-MAIL

info@shkollaylber.edu.al

NUMËR TELEFONI

+355 44 504 755

Lini një Takim

Plotësoni të gjitha fuasht!