Mëzez, Kashar Tiranë Albania

logo

Tel :

+355 44 504 755

07:30 - 19:00

E Henë - E Premte

logo

Tel :

+355 44 504 755

Email :

info@shkollaylber.edu.al

07:30 - 19:00

E Henë - E Premte

Shqipëria Ime

Ne e duam vendin tonë. E vizitojmë për të zbuluar historinë, traditën dhe kulturën e tij.

Previous

Next

Aktivitetet e fundit