Mëzez, Kashar Tiranë Albania

logo

Tel :

+355 44 504 755

07:30 - 19:00

E Henë - E Premte

logo

Tel :

+355 44 504 755

Email :

info@shkollaylber.edu.al

07:30 - 19:00

E Henë - E Premte

Të ndërtojmë Paqen si Nënë Tereza

Çmimi Nobël është një çmim që jepet nga nxënësit dhe nga stafi i mësuesve për nxënësit që janë ndërtues të paqes në realitetin e saj.

Aktivitetet e fundit